Flipkart Fake Or Not Quiz Answer [16 October]: Win ₹1000 Gift card or Assured Free Supercoins

flipkart fake or not quiz

Flipkart Fake Or Not Quiz – Free ₹1000 Gift Card or Assured Supercoin

Free ₹1000 Gift card, Flipkart Fake Or Not quiz Answers,Flipkart Game Answer,Flipkart fake or not quiz Correct Answer Hello Trickyzilla Family!Hope you Enjoy our daily new Tricks&Loots. Here we are back with new trick to earn upto 1000 Flip-kart Gift card or Assured Super-coin.

We hope you have checked out our posts and have earned a lot of recharges.
We also have one more Flipkart Quiz: Flipkart Trivia Quiz
Let’s continue to the new trick…

Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1k Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins.

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not –

photo 2020 07 07 10 33 19 Flipkart Fake Or Not Quiz Answer [16 October]: Win ₹1000 Gift card or Assured Free Supercoins
1. ₹1000 Flipkart gift vouchers – 100 winners
2. ₹50 Flipkart gift vouchers –  3000 winners
3. Free 25 Flipkart Super-coins
4. Free 20 Flipkart Super-coins
5. Free 15 Flipkart Super-coins

How To Play Flipkart Fake Or Not Quiz – 

  1. IF you’ve not installed Flipkart App In your phone then [Download Here]
  2. Now, First Of All Just Login to Your Flipkart App Account.
  3. You can see  Games option as Shown Below.
photo 2020 07 07 10 46 58 Flipkart Fake Or Not Quiz Answer [16 October]: Win ₹1000 Gift card or Assured Free Supercoins
  1. Then scroll down you will see Flipkart Fake Or Not Contest Video as shown below
flipkart fake or not quiz
  1. Click On Start Video & You Need To Watch All 8-12 Minutes Video To Give Correct Answers.
  2. We Have Already Added the Correct Answers Below.

Also Play: OYO Quiz Answers [16 Sep] OYO Travel Trivia Quiz: Win PayTM Cash Daily up to ₹1 Lakh


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 

Join Our Telegram Channel

Video Tutorial


Flipkart Fake Or Not Quiz Answer: 16 Oct

Question 1:- The Indian Navy uses idli making machines onboard India’s aircraft carrier

Answer 1:- Not Fake

Question 2:- Britney Spears has sampled a song by Lata Mangeshkar

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- Newborn human babies can naturally swim

Answer 3:- Fake

Question 4:- A new species of rats have been found in Mexico which are bigger than humans

Answer 4:- Fake

Question 5:- Indira Gandhi donated her jewellery to the nation during wartime

Answer 5:- Not Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answer: 14 Oct

Question 1:- Birds reject their young ones if humans have touched them

Answer 1:- Fake

Question 2:- The Moon has rust particles on it because of Earth

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- A railway station in India is located in two states

Answer 3:- Not Fake

Question 4:- The word ‘unfriend’ was invented by Facebook

Answer 4:- Fake

Question 5:- Hindi is one of the official languages of the United Nations

Answer 5:- Fake


flipkart fake or not earning proof

Thanks For visiting us. Hope you enjoyed this trick.

Some Bonus For You

You are a student and want to upgrade your skills with some paid courses for free.. Here We have a list of some paid courses for free on UDEMY . This trick is for you and believe me you can earn hundreds of thousand dollars if you Properly completed and mastered in courses.

Here we also have Amazon Pay Credit Card: Lifetime free Credit Card with Limitless Prizes with which you can earn unlimited when you purchase with this card and best part of it is free to apply, have zero annual charge and also have no cost EMI. Check it out Now, It’ll be worth it.

Share these Tricks to your friends and Loved ones to make them earn also. You gonna be well recognized in you community.

Join Our Telegram
We Have Special Offer for Our Telegram Buddies

About Be Unique 52 Articles
CEO and Owner at Trickyzilla. A blogger by hobby and a student. Interested in making money online and earning free recharges, also interested in sharing his smart Tips and Tricks to others so that they also make some money online.

2 Comments

11 Trackbacks / Pingbacks

  1. OYO Trivia Quiz – Trick To Get Assured ₹1 To ₹5 PayTM Cash Everyday[4 JULY 2020] - Trickyzilla
  2. Amazon Pay Credit Card: Lifetime free Credit Card with Limitless Prizes - Trickyzilla
  3. Flipkart Trivia Quiz Answers[9 July,2020]Daily : Win Giftcard, Gems & More. - Trickyzilla
  4. OYO Quiz Answers [13 JULY] : Win PayTM Cash ₹1- ₹5 Everyday - Trickyzilla
  5. Paytrac App- Earn ₹20 Direct In Bank Account - Trickyzilla
  6. Flipkart Kya Bolti Public Answers [19 July] Season 2 : Win Lakhs Daily - Trickyzilla
  7. Amazon Spin and Win Rakhi Edition quiz Answer: Win Excit...
  8. Amazon Spin & Win – Flat ₹75 On Scan Upi Qr|Free ₹60 Recharge - Trickyzilla
  9. Pubg Trick – Get Premium Pubg crate for Free 28 July 2020 - Trickyzilla
  10. MX Player Loot Offer: Earn Real Cash up to ₹60,000 Lakh - Trickyzilla
  11. [New Trick] How to get Flipkart Plus Membership Free for 3 Months - Trickyzilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*