Flipkart Trivia Quiz Cricket Edition Answers [16 October] Exposed: Win Prizes.

Flipkart Daily Trivia Quiz Cricket Edition Answers

Free Flipkart Gift card, Flipkart Trivia Quiz Answers, Flipkart Game Answer, Flipkart Trivia Quiz Correct Answer

Hello Trickyzilla Family! Hope you Enjoy our daily new Tricks & Loots.
Hope you have enjoyed our post Flipkart Free ₹1000 Gift card or Assured Free Super-coin Flipkart-Fake Or Not-Quiz and also made money with the Trick. Here now we are back again with new Trick to win Flipkart Gift card,Gems & More
which is Flipkart Trivia Quiz Answers

Flipkart Has Started Daily Flipkart Trivia Quiz With 5 Questions & They Are Giving Away  Free Gift card Or Gems, and here we have Flipkart Trivia Quiz Answers


What is Flipkart Trivia Quiz?

Flipkart has organized a quiz called Flipkart Trivia Quiz. This quiz is available to play on your Flipkart Mobile App. There will only be 5 G.K questions and Players have to answer all the questions correctly to win amazing rewards offered by The Company Flipkart

Flipkart Trivia Quiz – Details

Name of the QuizFlipkart Trivia Quiz
Quiz Date2nd July to 31 July
PrizeGiftcards,Gems&More
Quiz Time12:00:01 to 11:59:59 PM IST
Quiz Available atFlipkart App
Reward Distribution 15 Days from the date of Participation
Date Table

Prerequisites to Participate in Flipkart Trivia Quiz

  • Your Age must be at least 18 or above 
  • You must have a valid account on Flipkart and the same account must be used to Login on the Flipkart Mobile App 
  • Winners will be announced after 15 days from the participation date and they also can check their results in the Gems/Rewards section.

How To Play Flipkart Trivia Quiz – 

  1. IF you’ve not installed Flipkart App In your phone then [Download Here]
  2. Now, First Of All Just Login to Your Flipkart App Account.
  3. You can see  Games option as Shown Below.
Flipkart trivia quiz answers

4. Then scroll down you will see Flipkart Trivia Quiz as shown below

Flipkart Trivia Quiz

5. Click on ‘Play Now’

6.Now use this post Flipkart Trivia Quiz Answers and Answer the questions and you are done ! Enjoy your reward.

flipkart trivia quiz answers reward proof
flipkart trivia quiz reward proof

Note: We Have Already Added Correct Answers Below.
We Update daily quiz answer here to make you win certainly.

Also Play: Flipkart Kya Bolti Public and Win lakhs Daily


Flipkart Trivia Quiz Answers Daily

Join Our Telegram Channel
Click on it to Join

Video Tutorial

Flipkart Trivia Quiz Answers – 16 Oct 2020

Question 1:- What are the coolest audiophiles on the face of earth called?

Answer 1:- Boatheads

Question 2:- Who is not a boAthead?

Answer 2:- Ranveer Singh

Question 3:- How many boAtheads are there?

Answer 3:- 2 million

Question 4:- Where would you find all boAtheads on Instagram?

Answer 4:- @Boat.Nirvana

Question 5:- Who is the most recent star to be added as a boAthead?

Answer 5:- All of the above


Flipkart Trivia Quiz Answers – 15 Oct 2020

Question 1:- What is the benefit of Garnier serum sheet masks?

Answer 1:- Facial-like glow

Question 2:- How long should you keep a serum sheet mask on for?

Answer 2:- 15 minutes

Question 3:- Which of the following masks will help detox your skin?

Answer 3:- Charcoal

Question 4:- What should you do after taking off the sheet mask?

Answer 4:- Message Excess Serum into your Skin

Question 5:- How many sheet mask variants does Garnier have?

Answer 5:- 4


Join Our Telegram For getting Updates before everyone else

We also have some special offer for our Telegram Buddies

Join Our Telegram Channel

Thanks for visiting us. Stay tuned to Trikyzilla for more such amazing Tricks and Loot offers and make money online. If you liked this post, consider sharing this post to your friends and loved one to make them money also. This way you’ll get lots of Praise .

About Be Unique 52 Articles
CEO and Owner at Trickyzilla. A blogger by hobby and a student. Interested in making money online and earning free recharges, also interested in sharing his smart Tips and Tricks to others so that they also make some money online.

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Free ₹1000 Gift card or Assured Free Supercoin Flipkart-Fake Or Not-Quiz - Trickyzilla
  2. Wheel Of Fortune Amazon Quiz[12 July]:Win Camera,₹10k - Trickyzilla
  3. Flipkart Kya Bolti Public Answers [20 July] Season 2: Win Lakhs Daily - Trickyzilla
  4. Amazon Freedom Quiz Answers: Win ₹25,000 - Trickyzilla
  5. [New Trick] How to get Flipkart Plus Membership Free for 3 Months - Trickyzilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*