Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers: Win ₹10,000 Free Pay Balance

Amazon Pay insurance Premium Quiz Answers Today Win ₹10,000 Amazon Quiz Answers

Hello, Trickyzilla Buddies!! Hope you all are fine and enjoying our Daily New Tricks and Loots. We are back again with something for you and that is Amazon Quiz. We, today are going to explain to you about Amazon Pay Insurance Premium Quiz. Amazon is giving you a chance to win Big Prizes by just playing their Quizzes.


How can you Join Quiz, What you are going to Win / Earn and How you are going to win. Every question which comes to your mind after discovering this post so stay tuned and Let’s start the topic now.

Amazon Pay Insurance Premium Quiz is currently running in amazon app from 1 September 2020. We at Trickyzilla always try to serve you every possible way we can so, here we have added Pay Insurance Premium Quiz on Amazon Answers to make your chances to win more certain. By submitting all the answers right in the quiz you probably going to win Win ₹10,000 from the Amazon Pay Insurance Premium Quiz quiz.


You have to answer questions in the Amazon Pay Insurance Premium Quiz quiz related to Insurance and relevant G.K. This Amazon Quiz will end on 21 September 2020. Hurry up!! Submit your correct answers now and make yourself an eligible candidate to win ₹10,000. Do you know? You could be one of the ₹10,000 winners, going to be selected in the Amazon Pay Insurance Premium Quiz Quiz.

Join Our Telegram Channel

Quick Details of Amazon Pay Insurance Premium Quiz

Organised byAmazon India
Quiz NameAmazon Pay Insurance Premium Quiz
Commence on1 September 2020 at 00:00 am (IST)
End On21 September 2020 at 11:59 pm (IST)
No. of winner10
Winner Declaration30 September 2020

How to Participate in Amazon Pay Insurance Premium Quiz

1. If you haven’t Amazon app installed in your phone then Install it from Playstore [Download from Playstore]

2 . After installation, open the app and Log in to your account, or If you don’t have an account then Register a new account.

3 . After the above process, you will be on the Home Screen of Amazon app.

4. Tap on the Menu Icon (Top-left corner)

5. Tap on FunZone as shown Below :

How to Participate in Amazon Pay Insurance Premium Quiz
Amazon Pay insurance Premium Quiz

6. Tap on the Banner: Pay Insurance Premium on Amazon

Amazon Pay insurance Premium Quiz Answers Today Win ₹10,000 Amazon Quiz Answers

7. Now Tap on Start.

How to Participate in Amazon Pay Insurance Premium Quiz

8. Now answer All the 5 Questions correctly (ANSWERS REVEALED BELOW)

9. That’s it you are now eligible to win ₹10,000.

Join Our Telegram Channel

Video Tutorial


Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers

Question 1:- Which Of The Following Is Not A Private Sector Insurance Company?

Answer:- Oriental Insurance

Question 2:- Which Of The Following Is The Regulator Of Insurance In India?

Answer:- IRDA

Question 3:- Number Of Full Time Members Of IRDA

Answer:- 5

Question 4:- In Which City Are The Headquarters Of The LIC Situated?

Answer:- Mumbai

Question 5:- Which Entity Legislates The Insurance In India?

Answer:- Central Government


Join Our Telegram Channel

(Old)Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers

Question 1:- You can now pay your insurance premium on Amazon. True or false?

Answer 1:- True

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 1
Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 1

Question 2:- Which of the following insurance premiums can be paid on Amazon?

Answer 2:- All of these

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 2
Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 2

Question 3:- Which was the first insurance company of India?

Answer 3:- Oriental Life Insurance Company

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers3
Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 3

Question 4:- In context to insurance, what is the full form of LIC?

Answer 4:- Life Insurance Corporation of India

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 4
Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 4

Question 5:- Can you pay LIC premium on Amazon?

Answer 5:- Yes

Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 5
Amazon Pay Insurance Premium Quiz Answers 5

After submitting all 5 answers right, you’ll see somthing like this.

Amazon Pay Insurance Premium Quiz
Amazon Pay Insurance Premium Quiz

Also Play: Amazon Pay UPI Spin and Win Answer: Get ₹1000 Amazon Pay Balance
Also Play Daily Amazon Quiz- Win Smartphones, Camera, Headphones, and many more.

Join Our Telegram Channel

Conclusion

Thanks for visiting us … We are always excited to present you with such marvelous tricks to earn money and rewards.

That’s all for today we will shortly come back with some new amazing tricks and Loots update, so stay tuned to Trickyzilla for more updates.

If you loved this post consider sharing it with your friends and family so they also can join in the quiz and they also stand a chance to win these amazing prizes.

If you have any queries, doubts, and suggestions concerning this post or any other post of ours then don,t delay to let us identify in the comment section below.

If you’ve reached here reading this post then you surely are one of our True Buddies. We have Special Offers for our Telegram Buddies
Join Now

About Be Unique 52 Articles
CEO and Owner at Trickyzilla. A blogger by hobby and a student. Interested in making money online and earning free recharges, also interested in sharing his smart Tips and Tricks to others so that they also make some money online.

1 Comment

  1. There is certainly a lot to learn about this subject.
    I really like all the points you’ve made. I am sure this article has touched all the internet visitors, its really really
    good paragraph. You’ve made some really good points there..

14 Trackbacks / Pingbacks

  1. Amazon Incredible India Quiz Answers 2020 Exposed: Win ₹15,000 - Trickyzilla
  2. Amazon Road To Freedom Quiz Answers Revealed: Win ₹10000 - Trickyzilla
  3. Amazon Independence Day Quiz Answers Revealed: Win ₹20000 - Trickyzilla
  4. Amazon Business Extra Savings Quiz Answers Revealed: Win ₹20000 - Trickyzilla
  5. Amazon LG Xboom OK55 Quiz Answers Revealed: Win LG Home Audio System - Trickyzilla
  6. Amazon Veggie Clean Quiz Answers Revealed: Win ₹10,000 - Trickyzilla
  7. Daily Amazon Quiz Answers Today [24 Aug]: Win ₹7500 - Trickyzilla
  8. Amazon Nescafe Gold Quiz Answers [Exposed]: Win ₹10,000 - Trickyzilla
  9. Amazon Redmi Band Quiz Answers Exposed: Win Redmi 9A - Trickyzilla
  10. Amazon The September Quiz Answers Exposed: Win ₹25,000 - Trickyzilla
  11. Amazon Pay Cash Load Quiz Answers Revealed: Win ₹10,000 - Trickyzilla
  12. Amazon UV Sanitech Quiz Answers Revealed: Win ₹10,000 - Trickyzilla
  13. Amazon Nokia 5.3 Quiz Answers |Amazon Nokia Quiz Answers [Exposed]: Win ₹5,000 - Trickyzilla
  14. Amazon Toshiba Quiz Answers Revealed: Win Toshiba 43" Smart TV - Trickyzilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*